Kerst Cadeautips voor Hem en Haar

  • Op 30 november 2018

Nog even en de dagen waar door velen het hele jaar naar uitgekeken wordt, zijn weer aangebroken: kerst! Met de kerst in het vooruitzicht kunnen we wel wat cadeau inspiratie gebruiken. Vaak is het weer een uitdaging om een leuk kerstcadeau te scoren. Daarom in deze blog 5 kerstcadeaus voor hem en haar. Met deze kerstcadeaus maak je bijna iedereen wel blij. Door onze populairste kerstcadeaus op een rijtje te zetten hopen we je te helpen in jouw zoektocht naar het ultieme kerstcadeau.

1 Een tas

Een tas is zo’n cadeau dat het altijd goed doet. Maar wel een cadeau waarbij je iets meer moet doorvragen wat de wensen van de krijger zijn. Moet er een laptop in de tas of moet het juist klein en compact zijn? Een leren laptoptas doet het voor de man altijd erg goed. Kleine tasjes scoren erg goed onder de vrouwen. Een klein tasje is ideaal voor even in de stad of een avondje uit. Een tas geven zonder een specifiek merk of type is dus wat meer uitdaging maar dan geef je wel een origineel cadeau.

2 Secrid Wallet

Het ultieme kerstcadeau is een Secrid Wallet. Een Secrid is met recht een zeer geliefd cadeau. Een Secrid is een super compacte portemonnee die ideaal in gebruik is. Met een hendeltje komen de pasjes er trapsgewijs uit, daarnaast is er ruimte voor papiergeld en wat extra pasjes of muntjes. Een Secrid draagt zeer prettig bij een man in de broekzak maar is minstens net zo geliefd bij een vrouw. In een Secrid zijn jouw pasjes en gegevens beschermd tegen het ongewenst skimmen. Dit maakt een Secrid ook nog eens heel veilig. Maak jouw dierbare blij met een Secrid tijdens kerst.

3 Laimböck handschoenen

Een paar Laimböck handschoenen of wanten is het perfecte kerstcadeau. Handschoenen van Laimböck zijn luxe, comfortabel en gemaakt van de fijnste materialen. De handschoenen hebben een heerlijk draagcomfort. Voor iemand die veel last heeft van het hebben van koude handen is een paar Laimböck wanten het ideale cadeau. Met een paar Laimböck handschoenen geef je een cadeau voor jaren.

4 Qoss Sieraad

Met een Qoss sieraad geef je een uniek sieraad gemaakt van hoogwaardige materialen. De armbanden en ringen zijn in een combinatie van nikkelvrij edelstaal en echt leer. De producten van Qoss zijn uniek, puur en stoer. Elke armband, ketting, kettinghanger en ring is met liefde in Nederland gemaakt en daarom zijn ze allemaal uniek. Op elke armband en ring zit een mooie steen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Verwen jouw dierbare met een prachtig Qoss sieraad.

5 Orbitkey

Een Orbitkey is de absolute musthave voor het georganiseerd opbergen van sleutels. Een Orbitkey biedt ruimte voor 2 tot 7 sleutels met daarnaast een extra D ring voor bijvoorbeeld een autosleutel. Een Orbitkey zorgt ervoor dat je niet meer met een grote sleutelbos loopt. Geen last meer van rinkelende sleutels die de broekzak slopen of krassen op de telefoon bezorgen maar alles compact bij elkaar. Een Orbitkey ziet er ook nog eens leuk uit en draag prettig in de broekzak. Gegarandeerd punten scoren met dit originele cadeau.

Een fijne kerst en veel plezier met het geven van jouw kerstcadeau!

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid