De Boer Lederwaren en Bijoux: al sinds 1980 een begrip

  • Op 2 februari 2018

In deze blog lees je het verhaal achter De Boer Lederwaren: hoe het is ontstaan en hoe het er momenteel aan toe gaat.

Onze geschiedenis

In 1980 opende mevrouw De Boer een winkel op het Raadhuisplein in Heerhugowaard. De Boer Lederwaren opende haar deuren met een feestelijke opening. De winkel was toen nog behoorlijk leeg en werd gerund zonder personeel. In 1984 werd een tweede filiaal geopend in Alkmaar, op het plekje waar wij nu nog steeds zitten. Één jaar later heeft De Boer Lederwaren Heerhugowaard verlaten. In 1986 is de dochter het team komen versterken. De zaken gingen steeds beter en al snel kwam er personeel bij.

 

Inmiddels 3e generatie werkzaam

Door de jaren heen is er weinig wisseling van personeel geweest, dat maakt het werken bij De Boer Lederwaren misschien wel zo leuk! Jammer genoeg hebben wij afscheid moeten nemen van de oprichters meneer en mevrouw De Boer. Hun dochter vormt inmiddels sinds 2017 een V.O.F. samen met haar zoon en dochter. Inmiddels is de derde generatie dus werkzaam.

 

Sinds 2014 een webshop

De Boer Lederwaren heeft niet stil gestaan en is mee gegaan met haar tijd. Sinds 2014 wordt er ook online verkocht en zijn wij op Social Media zeer actief. Zo vindt u bij De Boer Lederwaren nog steeds ouderwetse service maar met de invloeden van nu.

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid