De Allerbeste Vaderdag Cadeaus

  • Op 8 juni 2018

Vaderdag komt er weer aan! Met een cadeau voor Vaderdag kun hem laten blijken hoe zeer je hem waardeert en dat hij zoveel voor jou betekent. Zet jouw vader in het zonnetje met Vaderdag! Dit kun je natuurlijk op allerlei manieren doen, van een ontbijt op bed tot hem een dag helpen in de tuin. Een Vaderdag cadeau doet het ook altijd erg goed. Veel vaders zijn praktisch ingesteld, koop daarom iets dat ze echt kunnen gebruiken. Je hoeft het jezelf niet moeilijk te maken, wij hebben onze populairste Vaderdag cadeaus op een rijtje gezet. Door het delen van onze Vaderdag cadeautips hopen wij je een beetje te helpen in jouw zoektocht.

1 Secrid Wallet

Om maar gelijk met onze absolute nummer 1 te beginnen: een Secrid Wallet! Dit is met stipt een van onze bestverkochte Vaderdag cadeaus en met recht. Een Secrid is een super compacte portemonnee die ideaal in gebruik is. Met een hendeltje komen de pasjes er trapsgewijs uit, daarnaast is er ruimte voor papiergeld en wat extra pasjes of muntjes. Dit maakt een Secrid zeer praktisch. Daarnaast zijn jouw pasjes en dus ook gegevens beschermd tegen het ongewenst skimmen. Dit maakt een Secrid ook nog eens heel veilig. Verwen jouw vader met een Secrid en hij zal je dankbaar zijn.

2 Orbitkey

Een Orbitkey is een absolute musthave voor iedere man. Met een Orbitkey houdt jouw vader zijn sleutels altijd georganiseerd bij elkaar. Een Orbitkey biedt ruimte voor 2 tot 7 sleutels met daarnaast een extra D ring voor bijvoorbeeld een autosleutel. Een Orbitkey zorgt ervoor dat jouw vader niet meer met een grote sleutelbos loopt. Geen last meer van rinkelende sleutels die de broekzak slopen maar alles compact bij elkaar. Een Orbitkey ziet er ook nog eens leuk uit en draag prettig in de broekzak. Gegarandeerd punten scoren bij je vader met dit originele cadeau.

3 Klassieke Billfold

Omdat niet iedere vader houdt van gadgets en een billfold het altijd goed doet kon deze niet ontbreken in het lijstje. Voor sommige mannen wint de klassieke leren heren portemonnee het altijd en dit is natuurlijk ook nog steeds heel praktisch. Van een portemonnee met veel pasjesruimte tot aan een slanke heren billfold, kies de portemonnee die bij jouw vader past. Met een mooie leren portemonnee geef je een cadeau voor jaren.

4 BBQ schort

Als je echt punten wilt scoren bij jouw vader geef je hem een leren BBQ schort. Welke vader wordt er nou niet blij van zo’n stoer BBQ short? De musthave voor de vader die het liefst achter de BBQ staat. Het staat heel leuk maar is ook nog eens veilig doordat het schort beschermt tegen hitte en spetters bij het koken of bbq’en. Het schort heeft ook steekvakken en een flesopener, praktisch in gebruik voor jouw vader.

MicMacbags Lederen Kook/BBQ Schort Donker Bruin/Cognac-22030

5 Een Tas

Een mooie A4 werktas, rugzak of handige vakantietas. Het kan allemaal! Een Eastpak, Chesterfield of Gabol tas, een greep van de merken die het goed doen onder de vaders.  Maak jouw vader blij met een nieuwe tas op Vaderdag.

Een fijne Vaderdag en veel plezier met het geven van jouw Vaderdag cadeau!

 

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid