Cowboysbag nu ook bij De Boer Lederwaren en Bijoux

  • Op 9 maart 2018

Yes, eindelijk is het zover! Wij verkopen Cowboysbag. Na aanleiding van veel vraag van jullie zijn wij ontzettend blij dat wij deze mooie kwaliteitstassen nu mogen verkopen. Ik vertel jullie graag een klein stukje geschiedenis van Cowboysbag.

Het begon allemaal met de lederen riemen van Cowboysbelt. Uit dit succes is Cowboysbag geboren. Het tassenmerk is opgericht in 2006 met één product: The Bag. The Bag, wie kent hem niet? Deze handtas is de absolute klassieker. En met recht! De tas is een mooie eyecatcher en zeer veelzijdig in gebruik. Of het nu is voor het werk of naar school of gewoon voor alledaags gebruik, met de The Bag kan het allemaal.

Cowboysbag The Bag

Door de jaren heen heeft het merk niet stil gezeten. Na dit grote succes is Cowboysbag uitgegroeid tot een prachtige tassencollectie. Inmiddels heeft het merk ook tal van andere mooie tassen. Kleinere varianten van The Bag, shoppers, laptoptassen, rugzakken en portemonnees voor dames en heren zijn allemaal in het assortiment. Bovendien is er elk seizoen weer een mooie collectie modetassen.

Het Nederlandse merk veroverde door de jaren heen steeds meer de harten van mannen en vrouwen dankzij de prachtige collecties en hoge kwaliteit. Inmiddels is het merk allang niet meer alleen in Nederland verkrijgbaar, maar ook in de rest van Europa en zelfs in andere delen van de wereld zoals Amerika en Azië!

Cowboysbag rugzak

Met een Cowboysbag ben je verzekerd van een kwaliteitstas doordat er gebruik wordt gemaakt van het allerbeste leer. Eigenlijk wordt je tas door de jaren heen alleen maar mooier. Het investeren in een Cowboysbag is het daarom zeker waard. Daarnaast kom je goed voor de dag met een Cowboysbag.

Bekijk onze Cowboysbag collectie online of kom langs in de winkel in Alkmaar.

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid