Back to school: de geschikte schooltas

22 mei 2019

Welke schooltas kopen?

Het nieuwe schooljaar is alweer in aantocht! Het nieuwe schooljaar begint natuurlijk met het uitzoeken van de perfecte schooltas. Wij zijn er meer klaar voor dan ooit met nieuwe merken, kleuren en prints. Om een ruime keuze te hebben is het dan ook verstandig om er op tijd bij te zijn. Het vinden van de geschikte schooltas kan soms een uitdaging zijn, hij moet goed zitten en alles moet er natuurlijk in passen maar hij moet er ook leuk uitzien. Lees in deze blog inspiratie voor het vinden van de juiste schooltas.

Rugzak of schoudertas?

Een tas voor naar de middelbare school heeft best wat te verduren met het gewicht van de boeken en een eventuele laptop, investeer daarom in een goede tas. Als je graag je handen vrij hebt is een rugzak ideaal. Het voordeel van een rugzak is dat het gewicht goed verdeeld wordt op je rug. Bovendien is een rugzak praktisch tijdens vervoer. Als je graag stijlvol naar school gaat, kun je kiezen voor een schoudertas of shopper. Met een leren schooltas heb je een tas voor jaren.

Merk schooltas?

Na al die jaren is Eastpak nog steeds een van de populairste schooltassen. Eastpak staat namelijk garant voor kwaliteit en functionaliteit. Met een Eastpak heb je een slijtvaste en tijdloze schooltas. Dit jaar is er zelfs een reflecterende Eastpak in de collectie, dit ziet er gaaf uit maar is ook nog eens veilig op de fiets. Daarnaast beginnen de tassen van Fjällräven en XD Design Bobby steeds meer opkomend te worden, deze rugzakken hebben een hippe uitstalling maar zijn toch praktisch.

Schooltas met laptopvak

Als er een laptop mee naar school moet, kies dan voor een schooltas met een laptopvak zodat de laptop goed beschermd zit. Als er geen laptop mee hoeft is het natuurlijk ook handig als extra vak. Bijna alle rugzakken van Eastpak hebben een laptopvak en ook een merk als Fjällräven heeft deze tas in de collectie zitten. De meeste shoppers en schoudertassen van A4 formaat zijn ook voorzien van een laptopvak.

Jouw ideale schooltas gevonden?

Bij het kiezen van de geschikte schooltas is het belangrijk dat je een schooltas uitzoekt dat past bij wat je gaat doen. Zorg er daarnaast voor dat de tas past bij hoe je elkaar zit. Ben je een ordelijk type dat graag spullen verdeeld, kies dan voor een tas met een goede vakverdeling. Bekijk hier ons volledige aanbod schooltassen. Deze tassen zijn eindelijk ook heel leuk voor wanneer je niet naar school gaat. Veel succes met het kiezen van de geschikte schooltas voor jou!

© 2022 De Boer Lederwaren & Byoux
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid