5 Moederdag Cadeautips Voor Jouw Moeder

  • Op 3 mei 2018

Het is weer bijna zover: Moederdag. Natuurlijk zet jij jouw moeder in het zonnetje met Moederdag. Bijvoorbeeld met een ontbijtje op bed of een ander lief gebaar. Toch doet een tastbaar cadeau het ook altijd erg goed met Moederdag. Jouw moeder verdient natuurlijk een Moederdag cadeau. Vaak is het een dilemma om weer een leuk Moederdag cadeau te scoren. Daarom delen wij onze Moederdag cadeautips voor ieder budget. Wij hopen je een beetje te helpen met jouw zoektocht door onze populairste Moederdag cadeaus op een rijtje te zetten.

1 Een tas

Of het nu gaat om een grote tas of een klein tasje, een tas doet het altijd goed! Een zeer populaire tas is bijvoorbeeld de westernbag, ook wel The Bag genoemd van Cowboysbag. Zo’n tas is een mooie eyecatcher en zeer veelzijdig in gebruik. Praktisch voor het werk of gewoon voor alledaags gebruik, met zo’n tas kan het allemaal.

Toch scoren kleine tasjes ook erg goed onder de moeders. Want waarom onnodig zeulen met een grote tas als het niet nodig is? Een klein tasje is ideaal voor even in de stad of een avondje uit. Met zo’n tasje heb je toch al het noodzakelijke bij je, van geld en een telefoon tot aan make-up. Zo’n leuke westernbag scoor je al vanaf € 24.95 en een klein tasje vanaf € 9.95. Moederdag hoeft niet duur te zijn.

2 Een sieraad

Een sieraad is ‘de klassieker’ onder de cadeaus. Niet zonder reden, welke moeder wordt er nou niet blij van een sieraad? Een ketting, armband of oorbellen is altijd leuk om te geven. Natuurlijk helemaal afhankelijk van wat jouw moeder het liefste draagt. Met een sieraad geef je een persoonlijk en blijvend cadeau, dat maakt het misschien wel zo bijzonder. Wij hebben een mooi assortiment aan sieraden die vooral leuk van prijs zijn.

3 Beschermengel / Wenskaartje

Een beschermengel of wenskaartje voor jouw moeder is een heel lief cadeautje. Het is het ideale cadeautje voor erbij, als je nog op zoek bent naar iets kleins. Met zo’n cadeautje geef je iets met veel betekenis. Een uniek cadeautje dat elke moeder blij maakt.

4 Portemonnee / Pasjeshouder

Een portemonnee is een van de meest gebruikte spullen op een dag. Een goede portemonnee voor jouw moeder is daarom een perfect cadeau. De klassieke damesportemonnee met beugel doet het altijd goed. Toch wordt een compact formaat en RFID bescherming steeds meer een pre. Een Secrid Wallet voldoet daar helemaal aan. Voor steeds meer vrouwen is een Secrid ‘de portemonnee’.

5 Een sjaal

Een cadeautje waar vrijwel iedere vrouw blij van wordt is een sjaal. Een sjaal maakt de outfit helemaal af en kan soms fijn zijn op de wat frissere dagen. Onze sjaals zijn er bovendien al vanaf € 4.95. Een sjaal is dus ook een zeer geschikt cadeau voor een kleiner budget. Van effen sjaals tot aan sjaals met printjes, zo is er voor iedere vrouw wel wat wils.

 

Een fijne Moederdag en veel plezier met het geven van jouw Moederdag cadeau!

 

0 Reacties

Voorraadmelding Zodra dit product weer op voorraad is ontvangt u een e-mail, voer uw e-mailadres en gewenste hoeveelheid in.
E-mailadres Gewenste hoeveelheid