De Boer Lederwaren & Byoux

 
0

Shopper met Schoudertasje Blauw

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 17u besteld, zelfde werkdag verzonden.


Voor:
€ 29,95
(incl. 21% BTW)

  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Snelle levering
  • Afhalen in de winkel mogelijk
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

Super leuke shopper met ster. De shopper wordt geleverd als set met een schoudertasje. U kunt het schoudertasje in de tas doen als bag in bag, maar u kunt hem er ook uithalen en de schouderband eraan vastzetten. Zo heeft u twee tassen die u kunt gebruiken. De schouderband van het schoudertasje is verstelbaar, hierdoor kunt u de schouderband altijd op de gewenste lengte dragen.
 

Deze shopper heeft niet alleen heel veel mogelijkheden, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit! De shopper en het schoudertasje hebben beide een ster aan de voorkant, dit geeft het setje een leuk effect. De shopper heeft twee korte handvatten, u kunt de shopper in de hand of over de schouder dragen. Deze set van 2 tassen is gemaakt van stevig kunstleer. De shopper is 42 x 39 x 9 cm en het schoudertasje / bag in bag is 29 x 23 x 3 cm.

Verzending

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland tot 20 euro kosten € 3,95, vanaf 20 euro wordt uw bestelling gratis door PostNL bij u afgeleverd. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Als extra service bieden wij ochtendlevering, avondlevering, ophalen bij een PostNL punt en extra vroeg ophalen bij een PostNL punt aan. 

 

- Ochtendlevering kosten + € 10,-

- Avondlevering kosten + € 1,25

- Ophalen bij een PostNL punt, geen extra kosten

- Extra vroeg ophalen bij een PostNL punt + €1,25

 

Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Gerelateerde producten
 
Voor:
€ 39,99
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 59,95
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 49,95
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 59,95
(incl. 21% BTW)