De Boer Lederwaren & Byoux

 
0

Samsonite Cosmolite Spinner 55 Zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 17u besteld, zelfde werkdag verzonden.


Voor:
€ 339,00
(incl. 21% BTW)

  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Snelle levering
  • Afhalen in de winkel mogelijk
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

De Cosmolite serie kan met recht zeggen dat het 1 van de beste koffers van Samsonite tot nu toe is. De koffer is super licht, is ongelofelijk sterk  en heeft een mooie trendy look. De Cosmolite Spinner 55 zwart maakt gebruik van de revolutionaire Curv-technologie, door het gebruik van deze technologie is de koffer zo licht en sterk. De koffer weegt maar 1.8 kg en is 40 x 55 x 20 cm. De Cosmolite Spinner 55 zwart kan u ook mee als handbagage in het vliegtuig

De Cosmolite beschikt over een verzonken TSA-slot waardoor u zonder problemen naar de Verenigde staten kan reizen. Daarnaast heeft de Cosmolite een functioneel interieur met verlaagde gekruiste inpakriemen, ritsbescherming, een zijvak en een tussenschot in netstof. Door al deze functionaliteiten heeft Samsonite met de Cosmolite de prestigieuze Reddot Design Award ‘’Best of the Best 2010’’ gewonnen, de meest belangrijkste designwedstrijd ter wereld.   

Doordat wij een officiële Samsonite dealer zijn kunnen wij u volledige garantie bieden. Bij de Cosmolite heeft u 10 jaar garantie. 

Verzending

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland tot 20 euro kosten € 3,95, vanaf 20 euro wordt uw bestelling gratis door PostNL bij u afgeleverd. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Als extra service bieden wij ochtendlevering, avondlevering, ophalen bij een PostNL punt en extra vroeg ophalen bij een PostNL punt aan. 

 

- Ochtendlevering kosten + € 10,-

- Avondlevering kosten + € 1,25

- Ophalen bij een PostNL punt, geen extra kosten

- Extra vroeg ophalen bij een PostNL punt + €1,25

 

Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Gerelateerde producten
 
Voor:
€ 385,00
(incl. 21% BTW)