De Boer Lederwaren & Byoux

 
0

Fabrizio Follow The Sun Koffer 60

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 17u besteld, zelfde werkdag verzonden.


Voor:
€ 109,95
(incl. 21% BTW)

  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Snelle levering
  • Afhalen in de winkel mogelijk
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

Leuke Fabrizio koffer met Follow The Sun print. De koffer is een ideale vakantie koffer. Het cijferslot is geïntegreerd in de koffer. De koffer heeft 4 wieltjes die erg soepel rijden zodat u de koffer gemakkelijk met de dubbele verstelbare trekstang mee kan nemen. De koffer is volledig gevoerd en hebben gekruiste inpakriemen zodat uw bagage op zijn plek blijft zitten tijdens de reis. De afmeting van de koffer is 44x26x67 cm en heeft een liter inhoud van 80 liter. De koffer is ook als set verkrijgbaar met 70 variant.

 

- Hardschalig

- Geïntegreerd cijferslot

- 4 soepele wieltjes

- Verstelbare trekstang

- Handvatten

- Inpakriemen

- Ritssluiting

Verzending

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland tot 20 euro kosten € 3,95, vanaf 20 euro wordt uw bestelling gratis door PostNL bij u afgeleverd. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Als extra service bieden wij ochtendlevering, avondlevering, ophalen bij een PostNL punt en extra vroeg ophalen bij een PostNL punt aan. 

 

- Ochtendlevering kosten + € 10,-

- Avondlevering kosten + € 1,25

- Ophalen bij een PostNL punt, geen extra kosten

- Extra vroeg ophalen bij een PostNL punt + €1,25

 

Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Gerelateerde producten
 
Voor:
€ 129,00
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 115,00
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 115,00
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 199,95
(incl. 21% BTW)