De Boer Lederwaren & Byoux

 
0

Eastpak Spinnerz M - Black

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 17u besteld, zelfde werkdag verzonden.


Voor:
€ 149,95
(incl. 21% BTW)

  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Snelle levering
  • Afhalen in de winkel mogelijk
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

De Eastpak Spinnerz is een super tas als u regelmatig met het vliegtuig reist. De tas heeft 4 wieltjes die 360 graden kunnen draaien. Met de verstelbare stuurstang is de tas makkelijk mee te nemen en om het nog comfortabeler te maken zijn de handvatten gewatteerd. Daarnaast heeft de reistas een ruim hoofdcompartiment, een voorvak en zijvak met ritssluiting en het interieur is voorzien van pakriemen. De tas is 66 x 36 x 26 cm, heeft een inhoud van 60 liter en weegt 3100 gram.

 

Voor de volledige garantie kunt bij ons terecht. Wij zijn een officiële  Eastpak dealer.

Verzending

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland tot 20 euro kosten € 3,95, vanaf 20 euro wordt uw bestelling gratis door PostNL bij u afgeleverd. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Als extra service bieden wij ochtendlevering, avondlevering, ophalen bij een PostNL punt en extra vroeg ophalen bij een PostNL punt aan. 

 

- Ochtendlevering kosten + € 10,-

- Avondlevering kosten + € 1,25

- Ophalen bij een PostNL punt, geen extra kosten

- Extra vroeg ophalen bij een PostNL punt + €1,25

 

Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.