De Boer Lederwaren & Byoux

 
0

Eastpak Senior Checkbook Black

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 17u besteld, zelfde werkdag verzonden.


Voor:
€ 59,95
(incl. 21% BTW)

  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Snelle levering
  • Afhalen in de winkel mogelijk
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

De Eastpak Senior is een ruime schoudertas met een gewatteerd laptopvak voor een laptop tot 17 inch. De schoudertas beschikt over een ruim hoofdcompartiment, organisatievakken, een verstelbare en afneembare schouderriem, een achtervak met ritssluiting en een solide kliksluiting. De schoudertas is geschikt voor A4 formaat. De tas is 32 x 40 x 11 cm, heeft een volume van 20 liter en weegt 620 gram.

 

Voor de volledige garantie kunt bij ons terecht, wij zijn officieel Eastpak dealer.

 

Verzending

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland tot 20 euro kosten € 3,95, vanaf 20 euro wordt uw bestelling gratis door PostNL bij u afgeleverd. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Als extra service bieden wij ochtendlevering, avondlevering, ophalen bij een PostNL punt en extra vroeg ophalen bij een PostNL punt aan. 

 

- Ochtendlevering kosten + € 10,-

- Avondlevering kosten + € 1,25

- Ophalen bij een PostNL punt, geen extra kosten

- Extra vroeg ophalen bij een PostNL punt + €1,25

 

Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Gerelateerde producten
 
Voor:
€ 59,95
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 59,95
(incl. 21% BTW)