De Boer Lederwaren & Byoux

 
0

Castelijn & Beerens Billfold Zwart 674150

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 17u besteld, zelfde werkdag verzonden.


Voor:
€ 69,95
(incl. 21% BTW)

  • Gratis verzending vanaf € 20,00
  • Snelle levering
  • Afhalen in de winkel mogelijk
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

Praktische billfold van Castelijn & Beerens uit de Vita lederlijn. Deze lederlijn is gemaakt van een soepele rundernappa leer wat door en door geverfd is.

                        

Deze portemonnee beschikt over:

-          Vak voor ID-kaart

-          Afsluitbaar vak voor kleingeld

-          Vak voor rijbewijs

-          11 creditcard vakjes

 

Voor de mooie Castelijn & Beerens look zit er het metaalkleurige C&B-logo op.

Verzending

Voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Alle bestellingen in Nederland tot 20 euro kosten € 3,95, vanaf 20 euro wordt uw bestelling gratis door PostNL bij u afgeleverd. Voor klanten uit België en Duitsland rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Als extra service bieden wij ochtendlevering, avondlevering, ophalen bij een PostNL punt en extra vroeg ophalen bij een PostNL punt aan. 

 

- Ochtendlevering kosten + € 10,-

- Avondlevering kosten + € 1,25

- Ophalen bij een PostNL punt, geen extra kosten

- Extra vroeg ophalen bij een PostNL punt + €1,25

 

Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.